نازل دستگاه سختی گیر چگونه و چه سایزی میباشد؟

نازل های سختیگیر رزینی اغلب با شیار 0/2 و در سایز های ( 1/2, 3/4، 1 و 2 اینچ ) از جنس pp-copolymer تولید میشوند.

نازل ها در کف مخزن روی صفحه نازل قرار دارند و وظیفه آنها جمع آوری آب نرم می‌باشد، بطوریکه آب از بین رزین و سیلیس ها عبور میکند و بعد از عبور از نازل ها ، تبدیل ب آب نرم شده و خارج میشود.

از نازل سایز 1 اینچ و 2 اینچ هم بعنوان آب پخش کن و جهت جلوگیری از پس دادن رزین به شیر استفاده میکنند که از داخل مخزن پشت شیر بسته میشود

مقدار رزین و سیلیس درون دستگاه چه مقدار میباشد؟

این مقدار به ظرفیت مخزن بستگی دارد و معمولا میبایست 2/3 از حجم مخزن را رزین و سیلیس پر کند و در 1/3 باقیمانده هم آب گردش پیدا کند.

در سختی گیر ابتدا باید بر روی صفحه نازل و نازل ها سیلیس ریخته شود و سپس رزین ها به روی آن ریخته شوند.

برای مثال در یک سختیگیر 1.000.000 گرین، با ابعاد 200*110 که یک مخزن 2000 لیتری میباشد، باید 2/3 آن حدود 1350 لیتر از فضا رزین و سیلیس و 1/3 آن حدود 650 لیتر خالی باشد تا آب گردش کند.

پس با این اوصاف مقدار 400 کیلوگرم سیلیس درجه یک همدان و مقدار 975 لیتر رزین پرولایت یا هیدرولایت طبق استاندارد لازم دارد تا این فضا را پوشش دهد.

اگر هم قصد سرویس و خرید رزین جدید برای دستگاه کارکرده خود دارید، در جریان باشید که از رزین قدیمی هم میتوانید استفاده کنید، به این صورت که کل رزین و سیلیس داخل مخزن را خالی میکنیم و پس از شست و شو و چک کردن نازل های صفحه نازل، درپوش دریچه بازدید پایین را می‌بندیم و اقدام به ریختن سیلیس درون دستگاه میکنیم، سپس رزین نو را ریخته و بعد از آن میتوانید از رزین کارکرده خود استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *