1. سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک

سختی گیر رزینی تمام اتوماتیک به سیستمی گفته می شود که عملیات احیای رزین ( بکواش ) را پس از رسوب زدایی و گرفتن سختی آب به صورت خودکار انجام می دهد.
این عمل توسط شیر تمام اتوماتیک انجام می گیرد و با توجه به برنامه ریزی که به سیستم داده شده توسط کیت های تشخیص به شیر تمام اتوماتیک فرمان بک واش و احیای رزین داده می شود.
از لحاظ هزینه اولیه شیرهای تمام اتوماتیک نسبت به شیر های دستی سلوولو نزدیک به 50 درصد بیشتر می باشند، اما از لحاظ راندمان و میزان هدر رفت آب در زمان بندی تعیین شده، صرفه اقتصادی بیشتری دارند.
عملکرد سختی گیر تمام اتوماتیک بر مبنای میزان جریان آب یا از طریق تنظیم زمان میباشد که به آن شیر اتوماتیک جریانی و زمانی گفته میشود.
بطوری که به شیر زمانی فرمان داده میشود هر سه روز یکبار عملیات بکواش انجام شود یا به شیر جریانی فرمان داده میشود که با گذر هر 2000 لیتر آب، عملیات بکواش انجام پذیرد.

2.سختی گیر رزینی نیمه اتوماتیک

سختی گیر رزینی نیمه اتوماتیک به سیستمی گفته میشود که عملیات بک واش (Back Wash) و احیاء رزین آن پس از رسوب زدایی و گرفتن سختی آب توسط اپراتور با یک شیر دستی سه حالته (شیر سلوولو) انجام میشود و به همین دلیل آنرا نیمه اتوماتیک می نامند.
تفاوت اساسی این نوع سختیگیر فقط در مدل بک واش می باشد که در نمونه نیمه اتوماتیک قابلیت برنامه ریزی برای احیاء رزین را نداشته و حتما توسط یک اپراتور به صورت مستمر انجام گیرد. تغییر حالت شیر سختی گیر رزینی نیمه اتوماتیک به صورت دستی می باشد و می‌بایستی درست انجام شود زیرا باعث پاره شدن واشر دیافراگم داخل شیر می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *